Откога си собственик на алфа и каква е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в РУСЕ !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеОткога си собственик на алфа и каква е?
но сам им фен от по отдавна
пак и сам бачкал в сервис на фиат, алфа, ланчия около 3 год.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_boxer Покажи съобщениеот кам една година и е 145 1.6 boxer
но сам им фен от по отдавна
пак и сам бачкал в сервис на фиат, алфа, ланчия около 3 год.Kappa SW
Bravo GT
Mondeo RS
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщениена това твойто му се вика зараза
утре каде се сабирате на среща бре колеги разбрах от един колега на работа за този форум и за срещите дето ги правите но тои не ми обясни каде точно е мястото на срещата
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa 146 Покажи съобщениеРадилон(бившия комплекс Стефани)
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеаз ще гледам ако ми остане време да дойда, ще ми е за сефтеAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
бях на път преди няколко дена и по патя се разминах с няколко алфи, поздравяваха ме без да ме познават, ей това е колегиалност, при др марки го няма това,мой наблюдения, дано тази неделя най-накрая да дойда на тая среща!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениебях на път преди няколко дена и по патя се разминах с няколко алфи, поздравяваха ме без да ме познават, ей това е колегиалност, при др марки го няма това,мой наблюдения, дано тази неделя най-накрая да дойда на тая среща!
Comment
-
Първоначално публикувано от AR Mania Покажи съобщениеТо ша зема и аз да доида на това събиране, ама намам книжка и лошо.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment